Welcome
Welcome to the Improvement Mod Forum

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Patcher problems?


Report bugs and other problems no matter how big or small they are.

Posts: 1

Joined: Tue May 02, 2017 9:35 am

Has thanked: 0 time

Have thanks: 0 time

Post Tue May 02, 2017 9:42 am

Re: Patcher problems?

Hello

I downloaded the latest patch for the improvement mod in the AOE 3 'bin' folder, with all the 'exe' folders and ran the mod patch as an administrator. For some reason I am not getting the Italians, Swedish or the African maps in the game. This is despite the game patching successfully. Please help!
User avatar

Site Admin

Posts: 307

Joined: Thu Aug 02, 2012 8:25 am

Has thanked: 0 time

Have thanks: 17 time

Post Sat May 06, 2017 4:04 am

Re: Patcher problems?

I just tested it and it works. Make sure you run it as administrator, make sure your antivirus is not blocking it and make sure you have the latest windows framework and all that.
Previous

Return to Bugs and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron
Donate Now
Donate Now


Designed by ST Software for PTF.
Hosted by © 2017 FreeForums.org | Create a free forum | Powered by phpBB
About FreeForums | Legal | Advertise Here | Investors | Contact FreeForums.org
Report Violation
suspicion-preferred